Skip to main content

Henrik Karlsson

Leg. Kiropraktor

Henrik är född och uppvuxen i Gävle. Kiropraktiken växte fram som ett stort intresse under hans aktiva karriär som ishockeyspelare. Henrik har under sin karriär spelat bland annat i Ryssland, Allsvenskan samt vunnit junior-SM guld med Brynäs IF.

Henrik har utbildat sig på Skandinaviska Kiropraktorhögskolans 5-åriga utbildning i Stockholm samt vidareutbildat sig inom kiropraktik i Sverige och Europa. Kiropraktik är en effektiv behandlingsform som har hjälpt honom mycket genom åren för att dels kunna prestera men också för att klara av vardagen på ett bra sätt.
Henrik vill därför hjälpa andra med vad han själv har fått hjälp med och visa vad kiropraktisk behandling kan göra för en god kroppslig funktion.

Jonas Jonsson

Leg. Kiropraktor

Jonas är född och uppvuxen i Hofors. Kiropraktiken har alltid funnits nära till hands för honom eftersom yrket finns i släkten och blev därför snabbt ett stort intresse. Jonas har en idrottslig bakgrund inom både fotboll och ishockey. I ishockey har han ett U-16 SM-silver med Brynäs IF. Fotbollssäsongen 2016 var han medicinskt ansvarig för AFC United som då tog steget upp i Allsvenskan.

Jonas har utbildat sig på Skandinaviska Kiropraktorhögskolans 5-åriga utbildning i Stockholm och har genom olika kurser i Sverige och Europa vidareutbildat sig inom yrket. Kiropraktisk behandling hjälper människan till ett bättre välmående och det är just därför yrket är så himla roligt tycker han.