Skip to main content

Företag är mer och mer medvetna om hälsans påverkan för prestation på jobbet. Det finns många olika varianter som företag använder sig av för att främja hälsan hos sina anställda. Det är allt från ekonomisk ersättning för träningskort eller behandling till att anställda på företaget får en friskvårdstimme under arbetstid. Kiropraktisk behandling och rehabilitering är en bra investering för alla företag då det ställs höga krav på företag och anställd personal. För att kunna matcha kraven som är ställda är det viktigt att ha en personal som mår bra såväl fysiskt som psykiskt.

Hur arbetar vi på Nordiska Kiropraktorkliniken med företag:

Antingen kommer vi ut till företaget och behandlar eller så kommer företaget till oss på kliniken. Antalet tillfällen och priser varierar beroende på vad vi kommer överens om. Det som är viktigast för oss är att Ni är nöjda och avtalen utformas efter Ert behov. Tanken och målet vi har med detta är att vår behandling ska leda till minskad frånvaro orsakad av besvär från rörelseapparaten hos anställda.

Varför är kiropraktik som friskvård en bra och lönsam investering för företag:

Smärta och besvär från nacke, rygg, bäcken, axlar, musarm, golfarmbåge och spänningshuvudvärk är vanliga orsaker till sjukdomsfrånvaro.

Kontakta oss så berättar vi mer!